by parapheen » Fri Feb 04, 2011 9:43 pm
Potjeh wrote:А Бога му Исуса више, па колко вама пута треба рећи да пишете на енглеском? Јел ја причам латински ил који курац?!
But why not? I like all the diversity of languages and if one doesn't understand he may use Google Translate. I really like. Ich lerne Deutsch, zum Beispiel. Ich bin nur ein Bisschen aber es macht mich froh, ein deutschen Text zu sehen

I think people may tolerate foreign languages more
Koreans almost don't speak English at all. Does it mean they shouldn't play this game?
By the way are you a serb? I understand like half of the stuff you wrote here... still pretty exciting to try reading it, it's just like reading an ancient Rus text...
Я не хочу тут дискутувати, чому москалі. Я власне взагалі не люблю політику. Як і все це розподілення на своїх та чужих. Всі ці "пересічни люди" насправді однакові - незалежно від країни.
Не аз повинен твоеи смерти, или государь твои или ты сам, на мене ничто же рци зла: аще государь твои, ведая тебе малоумна и не научена, послал тя есть ко мне, к великоумну государю, то государь твои убил тя есть; аще ли сам дерзнул еси, не научився, то сам убил еси себя.
Main idea of the quote - this is your fault that i killed you, not mine.