[QoL] add "equip" to Coracle's menu

Thoughts on the further development of Haven & Hearth? Feel free to opine!

[QoL] add "equip" to Coracle's menu

Postby iamahh » Tue Feb 20, 2018 1:50 pm

Adding "equip" to Coracle's menu would made it a lot easier and faster.

Adding "unequip" also would make it easier, faster and secure (avoiding that ctrl+click in the water).
iamahh
 
Posts: 1271
Joined: Sat Dec 12, 2015 8:23 pm

Re: [QoL] add "equip" to Coracle's menu

Postby DDDsDD999 » Tue Feb 20, 2018 2:07 pm

Signed.
Image
Image
Image
Image
Image
Jorb, you're literally hitler.
User avatar
DDDsDD999
 
Posts: 4793
Joined: Fri Jul 02, 2010 12:31 am

Re: [QoL] add "equip" to Coracle's menu

Postby jorb » Thu Feb 22, 2018 12:25 pm

Will consider.
"The psychological trials of dwellers in the last times will be equal to the physical trials of the martyrs. In order to face these trials we must be living in a different world."

-- Hieromonk Seraphim Rose
User avatar
jorb
 
Posts: 16872
Joined: Fri Apr 03, 2009 7:07 am
Location: Here, there and everywhere.


Return to Critique & Ideas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests