Administrivia: New HTTP server

Announcements about major changes in Haven & Hearth.

Administrivia: New HTTP server

Postby loftar » Fri Jan 28, 2011 5:41 am

I'm trying out a new HTTP server to replace Apache. If there's anything wrong, please let me know.
"Object-oriented design is the roman numerals of computing." -- Rob Pike
User avatar
loftar
 
Posts: 3517
Joined: Fri Apr 03, 2009 7:05 am

Re: Administrivia: New HTTP server

Postby cobaltjones » Fri Jan 28, 2011 5:48 am

The pages aren't taking 4+ seconds to load. This is highly unusual.
User avatar
cobaltjones
 
Posts: 2725
Joined: Tue Dec 07, 2010 1:27 am

Re: Administrivia: New HTTP server

Postby Gotrek64 » Fri Jan 28, 2011 5:51 am

aye seems much faster but then again only 750ish people on right now...
burgingham wrote:Gotrek did a shitton of work there to supply people with farm stuff etc. You murder him despite knowing who he was. Why not assasinate the 2 people who insulted you and then get out? It would have proven your point much better and also proven you really do understand how to fight people and not only how to slaughter helpless sheep.
User avatar
Gotrek64
 
Posts: 266
Joined: Sat Jul 17, 2010 6:36 pm

Re: Administrivia: New HTTP server

Postby Max » Fri Jan 28, 2011 5:58 am

Account -> [My Character] is not working.

Error Message wrote:Not Found

The requested resource was not found.
User avatar
Max
 
Posts: 37
Joined: Sun Nov 07, 2010 12:55 am

Re: Administrivia: New HTTP server

Postby loftar » Fri Jan 28, 2011 6:00 am

Max wrote:Account -> [My Character] is not working.

Error Message wrote:Not Found

The requested resource was not found.

Oh? It's working for me. Is it some kind of weird character name?
"Object-oriented design is the roman numerals of computing." -- Rob Pike
User avatar
loftar
 
Posts: 3517
Joined: Fri Apr 03, 2009 7:05 am

Re: Administrivia: New HTTP server

Postby Max » Fri Jan 28, 2011 6:02 am

loftar wrote:
Max wrote:Account -> [My Character] is not working.

Error Message wrote:Not Found

The requested resource was not found.

Oh? It's working for me. Is it some kind of weird character name?


There is a space and some brackets in it. It was working before the change.

name: [G] Max
link: /portal/char/Max/[G] Max
User avatar
Max
 
Posts: 37
Joined: Sun Nov 07, 2010 12:55 am

Re: Administrivia: New HTTP server

Postby loftar » Fri Jan 28, 2011 6:08 am

It's working just fine when I access it, though...

I am noticing characters with cyrillic names failing, however.
"Object-oriented design is the roman numerals of computing." -- Rob Pike
User avatar
loftar
 
Posts: 3517
Joined: Fri Apr 03, 2009 7:05 am

Re: Administrivia: New HTTP server

Postby rye130 » Fri Jan 28, 2011 6:10 am

Try clearing your cache maybe?
User avatar
rye130
 
Posts: 1919
Joined: Mon Feb 01, 2010 9:41 pm

Re: Administrivia: New HTTP server

Postby Max » Fri Jan 28, 2011 6:15 am

I did, a couple times. I regularly use Firefox, 4.0 Beta 10 to be exact- I still can't get it to work on there.. It is working for me on Internet Explorer, though. I guess I'll just use IE when I need to check out my characters.
User avatar
Max
 
Posts: 37
Joined: Sun Nov 07, 2010 12:55 am

Re: Administrivia: New HTTP server

Postby Jackard » Fri Jan 28, 2011 6:17 am

cobaltjones wrote:The pages aren't taking 4+ seconds to load. This is highly unusual.
User avatar
Jackard
 
Posts: 8228
Joined: Sun Jul 12, 2009 6:07 am
Location: fucking curios how do they work

Next

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest