Hi,
I just started again my play in H&H. I'm looking for few new players to play with me. I want to find good spot and start peaceful village, eventually join starting village, with no hardgaming as I don't have so much time these days.
Few things about me. I've been playing H&H since legacy w2 and played in each new world(yes this games is such addicting:)). Today its my 3rd day in new Hafen but most of the new mechanics are clear to me so i can help up new players. I'm playing in UTC+1 timezone around evening/nightly hours.
-------------------------------------------------------------
Cześć,
Właśnie zacząłem kolejną rozgrywkę w H&H. Szukam kilku nowych graczy, którzy mają ochotę pograć w grupie. Chciałbym znaleźć jakieś dobre miejsce i założyć osadę, ewentualnie dołączyć do początkującej osady, ale nie jestem hardcorem;) i nie mam tyle czasu na siedzenie w tej grze co kiedyś.
Kilka rzeczy o mnie. Gram w H&H od kiedy istniał świat 2 w starej wersji i następnie w każdym kolejnym. Dzisiaj jest mój 3ci dzień w Hafen i znam już większość nowych mechanizmów z tej gry, więc mogę wspomóc początkujących graczy. Gram w godzinach wieczornych/nocnych.