Witajcie, Cześć, Dobry. Niektórzy mnie znają a inny juz raczej nie. Jakiś czas temu wpadłem na pomysł stworzenia RP ale takiego bardziej rozwiniętego który mógłby polegać na Tworzeniu przez graczy eventow, specjalnych , państw, misji tworzonych przez graczy, dalej nie wiem co pisać xDD, ogólnie chodzi mi o stworzenie Państwa które będzie organizować imprezy, pobierać podatki od mieszkańców na rozwijanie kraju, wiosek w których będzie szkolić sie wojowników, uprawiać role, wydobywać rożne minerały, wytwarzaniem jedwabiu, zwiadowcze wioski szkolące Explo i Myśliwych, jak i rownież wioski innych graczy którzy bedą zajmować się na terenie państwa. Utworzenie religii, jakieś demokracji abp dyktatury albo kto co woli xD, Utworzenie realmu dość dużego by pomieścił wszystkie wioski. Utworzenie Punktu Publicznego(coś takiego jak Sevilla Market) który będzie posiadał market, taverny, działki do wynajęcia, możliwość oddania nie potrzebnych rzeczy które będą przekazywane graczom początkującym bądź potrzebującym. Utworzenie punktów "odpoczynkowych" w których każdy gracz za drobna opłata będzie mógł dobrze zjeść i napić się i oczywiście po dobrym jedzeniu będzie możliwość by gracz mógł przespać sie. Jak i rownież wczuć sie w klimat RP Haven and Hearth, wierze w to ze HnH jest dość dobrze rozbudowaną grą w której jest możliwość stworzenia takiego Państwo polegającego na RP.
Biorąc to na moj rozum bez zbędnego myślenia plan wyglada tak
1. Zebranie ludzi gotowych poświecić swój czas by stworzyć coś czego (prawdopodobnie) nie było jeszcze w HnH,
2. Wybór miejsca bądź dogadanie sie z innymi graczami którzy posiadają juz jakiś skrawek ziemi i chcieliby wesprzeć nas,
3. Rozpoczęcie budowy miast,portów i stref wolnych od walk gdzie każdy może w spokoju odpocząć,
4.Po zakończeniu 3 pierwszych pkt wybory na rządzących państwem,
5.Wspolna gra, pomoc nowym gracza.
Biorąc to na rozum innej osoby moj plan polega na stworzeniu czegoś podobnego do realnych państw.
Pisze ten temat aktualnie jedynie dla graczy z Polski, gdyż moj angielski nie jest tak dobry by napisać to wszystko tym językiem, jeżeli jest ktoś wstanie przetłumaczyć to z polskiego na angielski bardzo byłbym wdzięczny za tłumaczenie.